İzmirli kadınlar "İzmirli İzmir gibidir" projesiyle İzmir'i konuşuyor İzmirli kadınlar "İzmirli İzmir gibidir" projesiyle İzmir'i konuşuyor

Uzundere Rekreasyon Alanı'nda düzenlenen etkinlikte çocuklarla bir araya gelen Başkan Kınay, çocukların sevincine ortak oldu. Çocukların enerjisi ve neşesiyle coşkulu anlar yaşayan Kınay, şenlikteki atmosferi daha da renklendirdi.

Başkan Kınay, çocuklarla birlikte oyunlar oynayarak ve dans ederek eğlencenin doruklarına ulaştı. Şenlikte çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın önemine vurgu yaparak, çocukların mutluluğunu ve geleceğe olan umutlarını dile getirdi.

Etkinlik boyunca çocukların hazırladığı gösterileri ilgiyle izleyen Başkan Kınay, onlarla birlikte vakit geçirerek samimi anlar yaşadı. Ayrıca atölye stantlarını ziyaret eden Kınay, çocuklarla birlikte karikatür portre atölyesinde eğlenceli anlar yaşadı.

Şenlik alanında çocuklarla birlikte balon kortejiyle yürüyen Başkan Kınay, çocukların yanı sıra ailelerle de bir araya gelerek onlarla sohbet etti. Anne ve babaların çocuklarıyla birlikte güvenli ve keyifli vakit geçirebilecekleri oyun alanlarının önemine değinen Başkan Kınay, Karabağlar Belediyesi olarak çocukların mutluluğu ve rahat bir çocukluk geçirebilmeleri için çalışmalarının süreceğini belirtti.

Karabağlar Çocuk Şenliği, Başkan Helil Kınay'ın çocuklarla bir araya gelerek onların mutluluğuna katkı sağlaması ve şehirdeki çocuklara yönelik sosyal etkinliklerin önemini vurgulamasıyla anlam kazandı.

Muhabir: HABER MERKEZİ