Teknolojik gelişmeleri altyapısına ekleyerek, daha kaliteli ve hızlı hizmet vermek için çalışan Karabağlar Belediyesi, vatandaşların da işlemlerini kolaylaştırdı. Akıllı telefon ve tablet bilgisayar uygulamasının yaygınlaşmasına paralel yürütülen çalışma, vatandaşlardan da büyük ilgi gördü. Uygulamayı, bir haftada 290 kişi indirdi. Vatandaşların, ilçe ve belediye hizmetleriyle ilgili bilgi alabileceği şekilde düzenlenen mobil uygulama, kullanım kolaylığı ile beğeni topladı.

Hizmet avucunuzda

Tablet bilgisayar ve akıllı telefon kullanımlarının artmasına bağlı olarak mobil uygulamayı hayata geçiren Karabağlar Belediyesi, mobil belediyecilik uygulamasını 11 ana başlık ve 37 alt modülle kullanıma sundu. Uygulama ile kullanıcılar, güncel haberler, duyurular, etkinlikler, projeler, e-rehber, borç sorgulama, evrak takibi, istek ve şikayet bildirimi başlıklarına rahatlıkla ulaşıp işlemlerini yapabiliyor. Karabağlar Belediyesi'nin kurumsal bilgilerine de rahatlıkla ulaşılabildiği uygulama, iphone telefon ve tabletler appstore'dan, android tabanlı telefon ve tablet bilgisayarlarda ise google play'dan 'karabağlar" yazılarak, ücretsiz ve kolayca indirilebiliyor. 

Hedefimiz iyi hizmet

Karabağlar Belediyesi'nin teknik altyapısını her geçen gün yenileyip, güçlendirerek vatandaşların kaliteli ve hızlı hizmet alabilmelerini sağladıklarını belirten Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, "Kurulduğumuzdan bu güne kadar teknolojinin yeniliklerinden faydalanarak, Karabağlar halkına hızlı ve doğru hizmet ulaştırmak için çalışıyoruz. Son olarak başladığımız Mobil Uygulama ile artık vatandaşlar cep telefonlarından, tablet bilgisayarlarından belediyemize ulaşabiliyorlar. Karabağlarlı hemşerilerim cep telefonu ve tablet bilgisayarlarından hem ilçemiz ve belediyemizle ilgili bilgilere ulaşabilir hem de işlemlerini rahatlıkla yapabilir" dedi.