Bayraklı Belediyesi'nin spor ve sporcu desteği, kazanılan başarılarla bir kez daha ortaya çıktı. Yıldızlar İl Birinciliği Tekvando Müsabakası ve İller Arası Kick Boks Şampiyonası'nda toplam 7 derece elde eden Bayraklılı sporcular, ilçenin gururu oldu. Belediye Başkanı İrfan Önal, gençlerin her alanda desteklenmeye devam edileceğini belirterek, sporcuları tebrik etti.

Aliağa ve Bergama’ya 6 yeni sondaj kuyusu Aliağa ve Bergama’ya 6 yeni sondaj kuyusu

Bayraklı Belediyesi Sporcularından Tekvando'da 5 Madalya

Çiğli Spor Salonu'nda düzenlenen "Yıldızlar İl Birinciliği Tekvando Müsabakası" ile İzmir Afet Evleri Spor Salonu'nda gerçekleştirilen "İller arası Kick Boks Şampiyonası"na katılan Bayraklı Belediyesi sporcuları, büyük başarı elde etti. Toplam 5 madalya kazanan sporcular, yarışmaların gözdesi oldu. Yıldızlar İl Birinciliği Tekvando Müsabakası'nda Feyzasu Sarıkaya birinci, Ege Kovanlık ve İsmail Yahya Topaloğlu ikinci, Kerim Söylemez ve Yaren Toktor ise üçüncü oldu.

Kick Boks'ta 2 Madalya

İzmir Afet Evleri Spor Salonu'nda gerçekleştirilen "İller arası Kick Boks Şampiyonası"na katılan Bayraklı Belediyesi Spor Klubü Kick Boks Takımı'ndan Nehir Yaman Genç "Bayan K-1 Stil" kategorisinde ikinci, Serap Ceylan ise "Full Contact" kategorisinde üçüncülük elde etti.

Başkan Önal'dan Destek Mesajı

Başarılarıyla gurur duyduklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, gençlerin her alanda desteklenmeye devam edeceğini vurguladı. Önal, "Gençlerimize her alanda destek olmaya devam edeceğiz. Onların başarıları bizleri gururlandırıyor. Tüm sporcularımızı tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Muhabir: HABER MERKEZİ