Karşıyaka Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde Yeni Girne Caddesi ile Ordu Bulvarı'nın kesişiminde bulunan 8 Mart Parkı'nı büyüterek yenilerken, anneyle çocuğu arasındaki kutsal bağı da, '8 Mart Kadın Heykeli' ile anıtlaştırdı. Yenilenen '8 Mart Parkı' ile '8 Mart Kadın Heykeli' bugün açılacak.

'Bir El de Sen Ver' etkinliği kapsamında tüm kadınlar bir zincir oluşturacak. Etkinlik saat: 12.00'de Alaybey Tersane Kafe-Mavişehir arasında düzenlenecek.

Karşıyaka Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde Bülent Ecevit Kültür Merkezi ile İsmail Cem Kültür Merkezi kursiyerlerinin sergisi Ege Park'ta saat: 14.00'te açılacak.

Karşıyaka Belediyesi ve Karşıyaka Soroptimist Kulübü işbirliği ile 'Şiddet Geleceğimizi Karartmasın' projesi kapsamında iki perdelik oyun gösterimi saat: 16.00'da Ziya Gökalp Kültür Merkezi'nde ücretsiz sergilenecek.

Karşıyaka Belediyesi, kadına yönelik şiddete ilginç bir sergiyle dikkat çekti. Gazetelerin 3. sayfalarında hemen her gün rastladığımız kadına yönelik şiddet haberlerinin küpürlerinden oluşan 'Toplumsal Cinnet' isimli sergi, Karşıyaka Çarşı Sergi Salonu'nda açıldı. Sergi 11 Mart'a kadar gezilebilecek.



Editör: Haber Merkezi