Yoğun programına rağmen hafta sonlarını toplumun farklı kesimleriyle buluşmaya ayıran İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bu kez Ege Bölgesi Erbaalılar Derneği ile Çorum Dernekleri Federasyonu’na konuk oldu.
Başkan Kocaoğlu’nun da izlediği Erbaalılar Derneği Genel Kurulu’nda derneğin yeni yönetimi belirlendi. Tek listeyle yapılan seçimde, mevcut Başkan Kaya Erdönmez, görevini Adem Balcı’ya devretti.
 
Forma sürprizi

Başkan Aziz Kocoağlu’nun ikinci durağı, Çorum Dernekleri Federasyonu tarafından Mavişehir Arena Spor Salonu’nda düzenlenen dayanışma konseri oldu. Türk Halk Müziği sanatçıları Tolga Çandar, Canan Başkaya ve Erdoğan Çörtük’ün sahne aldığı  konserin açılışında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, birlik-beraberlik mesajı verdi. Hemşehri derneklerinin ülkemizin birlik-beraberliği için çok büyük harç olduğunu belirten Başkan Kocaoğlu, “Aynı ülke sevgisinin çocuklarıyız. İzmir’de hep birlikte, aynı şevkle vatan ve millet aşkını sürdürüyoruz. İnsanları olduğu gibi severek; doğru yola, sevgiye, dostluğa ve dürüstlüğe sevk ederek komşuluk, ahbaplık, dostluk görevimizi yapmak zorundayız” dedi. Çorum Dernekleri Federasyonu Başkanı Adnan Şahin ise katılım ve destekleri için teşekkür ettiği Büyükşehir Belediye Başkanı’na Çorumspor forması ve atkısı hediye etti.