Sosyal sorumluluk projeleriyle tanınan Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan geçen yıl da Ödemiş'te zor durumdaki üreticiye destek olmak amacıyla on ton patates satın alıp ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtmıştı.

Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, uygulamayla bir yandan Seferihisarlı üreticilere destek olurken, bir yandan dar gelirli vatandaşların ekonomilerine katkıda bulunmayı amaçladıklarını söyledi. Tartan, önümüzdeki günlerde yine alımlar yaparak üreticilere destek vermeyi sürdüreceklerini dile getirdi. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, 14 ton mandalinayı Konaklı ailelere ulaştırdı.
            
Mandalina cenneti Seferihisar'dan toplanan mandalinler dalından koptuğu gibi 3 bin 500 ailenin sofrasında yerini aldı. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, "Yeni yılda soframızı aileyle, dostlarla paylaşmak; bir yıla yeni dileklerle, umutla girmenin en güzel şekli. Biz de Konak'ta yaşayan kardeşlerimizin sofralarına çam sakızı çoban armağanı olsun, yeni yıla ağız tadıyla, birlik ve beraberlikle girelim istedik" şeklinde konuştu.


Editör: Haber Merkezi