CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Eşi Selvi Kılıçdaroğlu, İzmirli kadınlar ile Bornova’nın Kavaklıdere köyünde bir araya geldi. Köy meydanında yapılan kahvaltıya Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır ve Eşi Rana Sındır, CHP Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi Düriye Taş, CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku, CHP Bornova İlçe Başkanı Enver Dündar ve Eşi Hanife Dündar, partililer ve köylü kadınlar katıldı. Mitingleri aratmayacak görüntülerin yaşandığı etkinlikte kadınlara yönelik hizmet ve projelerini anlatan Başkan Sındır, Bayan Kılıçdaroğlu’na katıldığı için teşekkür etti.

Bornova’da, Kavaklıdere Köyü’nün güler yüzlü, neşeli insanlarıyla birlikte olmanın kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Selvi Kılıçdaroğlu, “Gönül ister ki anneler sadece özel günlerde hatırlanmasın. Kadınlarla ilgili çok sorunlarımız var. Bunları başında şiddet ve eşitsizlik geliyor. Ancak ben kadınlara güveniyorum. Haklı olduğumuz her konuda direnmeliyiz. İstersek, birlik olursak her türlü sorunun üstesinden gelebiliriz. Bunu geleceğimiz ve çocuklarımız için yapmak zorundayız’’ dedi.

CHP Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi Düriye Taş, tüm annelerin daha özgürce, halkların kardeşçe yaşadığı, barışın egemen olduğu tam bağımsız bir Türkiye dileyerek, tüm annelerin gününü kutladı.

Editör: Haber Merkezi