Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, sınav maratonundaki lise öğrencilerine LiseFest ile moral verdi. Geçtiğimiz yıl Konak Belediyesi'nin liselilere armağanı olarak başlayan LiseFest bu yıl da büyük ilgi gördü. Konserler, oyunlar, yarışmalar ve ikramlarla renklenen LiseFest'in ilk durağı ise İzmir Atatürk Lisesi oldu. 

Atatürk Lisesi'nde LiseFest 2013'ün ilk programında gençlerle buluşan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan gençlerin coşkusuna ortak oldu. Yoğun ders programları arasında nefes alma imkanı bulan gençler,  Başkan Tartan'ı alkışlarla karşıladı. Bugüne dek okulların fiziki durumlarının iyileştirilmesi, öğrencilerin kültür, sanat etkinliklerinden ücretsiz yararlanmaları, spor tesisleri, geziler ve daha birçok etkinlikle öğrencileri buluşturan Başkan Tartan, Lisefest ile öğrencilerin sınav maratonunda bir mola fırsatı yakaladığını belirterek şöyle konuştu: "Buradaki coşku, Türkiye'nin umudu, geleceği, güvencesi olan gençlerimizin enerjisini, yaşama sevgiyle bakışını, birlikte olmanın gücünü yansıtıyor. Bugün olduğu gibi bu yılın hep gönlünüzce, umut ettiğiniz gibi geçmesin diliyorum. LiseFest'i sizlere sınavlar arasında moral olması için düzenledik. Sizler toplumun geleceğinin güvencesisiniz. Gençlik bu coşkuyu ve sevgiyi yaşadığı sürece gelecek de güvencede."

Başkan Tartan'dan gençler için şarkı söyledi

LiseFest'te Grup Normal'in birbirinden güzel şarkılarına eşlik eden ve dans eden gençlere Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan da sürpriz şarkı geldi. Tartan, sahneye çıkarak liseli gençler için şarkı söyledi.

İzmir Atatürk Lisesi'nde start alan LiseFest, Vali Vecdi Gönül Anadolu Lisesi, Konak  Atatürk Ticaret Meslek Lisesi, 50'inci Yıl Lisesi, İzmir Kız Lisesi, Mersinli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Göztepe Kız Meslek Lisesi, Konak Anadolu Lisesi ile yolculuğuna devam edecek

Liseliler, LiseFest anılarını #benlisedeyken tag'ı ile sosyal paylaşım ağı twitter üzerinden paylaşabilecek. En çok RT alan gençler, sürpriz hediyeler kazanacak.
Editör: Haber Merkezi