Karasineklerden nefret eden Nedim Yalçın, emekli olduktan sonra bunlardan kurtulmayı işi haline getirdi. Evde, bahçede gece gündüz sineklerden kurtulmak için bir formül arayan Yalçın, iki yıllık çalışma sonrası ürettiği cihazları pazarlamaya başladı. Toplam 150 bin TL yatırım yapan Yalçın, şimdiden çok sayıda sipariş aldı. Zehirsiz ve ilaçsız kara sinekleri bir kutuya hapseden cihaz ile çözüm sunan 'Flies’inn' adlı cihazı tanıtan Yalçın, "Bu Flies’inn cihazını üretmek için 10’dan fazla ülke dolaştım ve 2 yılımı alan bir araştırma yaptım. Yeni yeni piyasaya sürdüğümüz cihaz yüzde yüz sonuç veriyor. Karasineklerden kurtulmanın yolu" dedi.

Yalçıni cihazın kullanımının çok kolay ve zahmetsiz olduğunu ifade etti. Yalçın, "Öncelikle plastik ve fileden oluşan cihazın alt kısmında bulunan tabağın içine meyve parçaları koyuyoruz. Kokuyu 2 kilometre öteden duyan karasinekler bunun için filenin alt tarafından cihazın içine giriyor ve bir daha çıkamıyor. Sistem bu kadar basit" diye konuştu.

Yalçın, Türkiye’nin dört bir yanından belediyeler ve özel firmaların ilgi gösterdiğini belirttiği cihazdan, yurt dışında ise Sudan, Fas ve Kuzey Irak’a gönderildiğini, internet üzerinden de sattığını söyledi.