Bayraklı Halkının çoraptan takım elbiseye, gelinlikten pijamaya kadar ihtiyaç sahibi vatandaşların ücretsiz olarak faydalanabileceği Sosyal Market düzenlenen törenle açıldı. Açılışını Başkan Hasan Karabağ ve vatandaşların yaptığı Sosyal Markette adeta yok yok. Projeye başından beri destek veren Başkan Karabağ Sosyal Marketi kadınlarla birlikte gezdi.

Böyle bir merkeze ihtiyaç vardı

Yetkililerden bilgi alan Karabağ, “Bayraklı heyecanını sürdürüyor. Bayraklı’da 27 Semt Merkezi var. Semt Merkezlerimiz aracılığıyla toplanan yeni ve eski giyim eşyalarının toplandığı, eskilerinin yıkanıp ütülendiği bir merkeze ihtiyaç vardı. Bunu da Sosyal Market adı altındaki merkezimizde gerçekleştirdik” dedi.

Yardımlar insan onuru kırılmadan yapılacak


Sözlerine devam eden Karabağ, “Yamanlar ve Bayraklı merkezine yakın bir noktada açıyoruz. Giysiler yıkayıp temizleyip ihtiyaç sahibi ailelerimize insan onurunu kırmadan medeni bir şekilde dağıtmak istiyoruz. Bayraklı’da fakir fukara çok. Ama bu yardımı asla insan onurunu kırmadan yapacağız. Bu dönemde 5 katlı evi olana da yardım gidiyor. Alana da ayıp verene de.  Bundan böyle vatandaşlarımız ihtiyaçları olan birtakım giysileri buradan ücretsiz alarak faydalanabilecekler” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi