İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, partisinin ilçe belediye başkanlarıyla Tarihi Asansör’de düzenlenen kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldi. Basına kapalı olarak gerçekleşen bu buluşmada, yaklaşık 3,5 saatlik bir görüşme gerçekleştirildi. Toplantının ana gündem maddesi mali yapı oldu.

Whatsapp Gorsel 2024 04 29 Saat 122431 Ace18B8C

Başkan Ergin'den Güçlü Mesaj | Biz Onların Daima Yanındayız Başkan Ergin'den Güçlü Mesaj | Biz Onların Daima Yanındayız

Toplantıda konuşan Tugay, ilçe belediye başkanlarına ilçelerinde yaşanan sorunları sordu ve büyükşehir ile ilçe belediyeleri arasında uyumun önemine vurgu yaptı. Yapılacak çalışmalarda eşgüdümlü hareket edilmesinin, zaman ve mali açıdan her iki tarafa da fayda sağlayacağını belirtti.

Mali açıdan da dikkatli olunması gerektiğini vurgulayan Tugay, gereksiz işe alımlardan kaçınılması ve sosyal yardımların artırılarak zor durumda olan vatandaşlara destek olunmasının önemini vurguladı.

Toplantıda birçok ilçe belediye başkanının, Cemil Tugay’ın göreve gelmesinin ardından sergilediği performansı ve yaptığı açıklamaları takdir ettiği ve uyum konusundaki çalışmalarını takdir ettiği ifade edildi. Ayrıca, ilçe belediye başkanlarının, ilçelerinde yaşanan sorunları ve destek taleplerini Tugay'a ilettikleri belirtildi.

Editör: Sedef Didem Ezme