Engelsiz Yaşam Merkezi'nin engelsiz bireyleri, ritim gösterisi ve punch çalışması ile etkinliğe katılarak sahne ve el becerileri performanslarıyla büyük beğeni topladı.

Ritim terapi kursu, darbuka show ve türkü dinletisi

Engelsiz Yaşam Merkezi'nde düzenlenen ritim terapi kursuna gelen kursiyerlerin gerçekleştirdiği ritim show, Yıldıray Çirek'in sergilediği darbuka show ve İbrahim Ünsal'ın bağlaması eşliğinde Duygu Aktaş'ın türkü dinletisi izleyiciler tarafından büyük bir ilgi ile takip edildi.

Karşıyakalılar aşurenin bereketi ile bir araya geldi Karşıyakalılar aşurenin bereketi ile bir araya geldi

Punch çalışmaları sergilendi

Ritim ve el becerilerine yönelik çalışmalarla Efes Selçuk'ta yaşayan engelsiz bireylerin yaşam kalitesini yükseltmeyi ve sosyal hayata daha fazla katılmalarını amaçlayan Efes Selçuk Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi'nde son iki aydır yapılan punch çalışmaları Kültürpark'ta sergilendi.

Etkinlik katılımcılardan tam not aldı

Efes Selçuk Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Engelliler Haftası etkinliklerine katılımı büyük bir takdirle karşılandı. Engelsiz bireylerin yeteneklerini sergileme imkanı bulduğu ve toplum tarafından kabul gördüğü bu etkinlik, katılımcılardan tam not aldı.

Editör: Emir Çetintaş