Aşkın tanrısı Cupid'e ithafen adını verdiği bu koleksiyon, modacının özgün tarzını ve Arkeoloji eğitimi aldığı bilgisini yansıtan benzersiz tasarımlarla dolu.

Ünlülerin plaj modası: Hande Erçel'den Danla Bilic'e kim ne giydi? Ünlülerin plaj modası: Hande Erçel'den Danla Bilic'e kim ne giydi?

Paris'in sokaklarında aşkın izlerini sürerken çekilen çekimler, Fransız dergilerinin de ilgisini çekti ve kamera arkası görüntüleri birçok yayında yer aldı. Önemli bir dergi, Jeyan Gedik'in koleksiyonunu ağustos sayısının kapağı için seçti, bu da koleksiyonun uluslararası alanda da dikkat çektiğini gösteriyor.

Göz kamaştırıcı uyum

Koleksiyonunun adı "Cupid" olsa da, Gedik, elbiselerini aşk tanrısı Cupid'in hikayesinde yer alan ve aşkı simgeleyen güzellik ve zarafetin zirvesi olarak kabul edilen Psyche'e adadı. Gedik'in tasarımları, Paris'in büyüleyici tarihi ve romantik dokusuyla birleşerek göz kamaştırıcı bir uyum yakaladı.

Jeyan Gedik, koleksiyonuyla ilgili olarak, antik dönem klasisizminden ilham alarak güncellenmiş, dönemsel çizgileri kendi tarzıyla yorumladığını ve geçmişi canlandırdığını belirtiyor. Koleksiyonunun fotoğraf ve video çekimleri için Paris'te birkaç gün geçiren Gedik, tasarımlarını uluslararası alanda tanıtmak için heyecanla bekliyor.

Editör: Sedef Didem Ezme