İZMİR EKSPRES

Küçük Melike yaşama tutunamadı

Abone Ol


KOŞUP OYNAMAK İSTİYORDU

Kendini iyi hissettiği zamanlarda annesiyle sohbetlerinde, "Bu keşke bir rüya olsa. Uyandığımda hiçbir şey olmamış gibi olsa" diyerek temennide bulunan Melike’nin tek isteği ise iyileşip, koşup oynamaktı. Ancak minik Melike’nin bedeni, bu hastalığa daha fazla dayanamadı ve yaşamını yitirdi.

MELEK OLDU

Kızının eski o güzel günlerini hatırladıkça kahrolan anne Aslı Selmanoğlu, "Yüreğimiz dayanmıyor. Kızımın daha iyi doktorlar tarafından daha iyi hastanelerde tedavi edilmesini istedik. Ama kızım, melek oldu. Keşke yaşasa, koşup, oynama isteklerini yerine getirebilseydi, biz de görseydik. Evlat bu, yaşadıklarımız kolay değil. Onun gibi birçok çocuk hasta var. Anne babaların, bu hastalığın ciddiyetinin farkına varmaları ve gerekli önlemleri almaları gerekiyor" dedi.

Tek çocuklarını kaybetmenin acısını yaşayan baba Esat Selmanoğlu ise "Ciğerimiz yanıyor. Onu hayatta tutabilmek için elimizden geleni yaptık ama yetmedi, kucağımızdan kayıp gitti. O güzel gülüşüne artık hasret kalacağız. Allah kimseye böyle acı yaşatmasın" dedi.