Medical Point İzmir Ekonomi Üniversitesi Hastanesi, Dr. Zafer Beken’in ölüm yıldönümünde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Organ ve doku nakline dikkat çekmek amacıyla düzenlenen “Bir Şarkı Bir Hayat 2” konseri, nakil bekleyen hastalar için umut ışığı oldu.

Organ nakli ve kemik iliği nakli hastaları sahneye çıktı

Dr. Zafer Beken Organ Nakli Merkezi ve Kemik İliği Merkezi’nin sağlığına kavuşan hastaları, bu özel gecede sahne alarak nakil bekleyenlere umut verdi. Pınar Seli Soydaş’ın yönetimindeki konserde, hastalarla birlikte hastanenin doktorları ve çalışanları da şarkılar söyledi. 

Medical Point’te Organ Ve Doku Bağışına Farkındalık Yaratıldı  (2)

Farkındalık yaratmak için bağış yapıldı

Etkinlikte, organ ve doku nakil hekimlerine teşekkür plaketi verildi. Ayrıca, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü’nün kurduğu stantta katılımcılar organ bağışında bulunarak, farkındalık oluşturdu. Organ bağışında bulunan misafirler, bu anlamlı hareketi zeytin ağacına yeşil kurdeleler takarak sembolize etti.

Medical Point’te Organ Ve Doku Bağışına Farkındalık Yaratıldı  (3)

Veysi Kubba’dan güçlü mesaj: “Organ bağışı hayat kurtarır”

Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysi Kubba, organizasyonun önemine dikkat çekerek, “Her bir organ ve doku bağışı, yeni bir yaşamın kapılarını aralar. Dr. Zafer Beken’in anısını yaşatırken, organ bağışının gücünü vurgulamak büyük gurur kaynağımız” dedi.

Ege Üniversitesi’nden kronik yara tedavisine uluslararası çözüm! Ege Üniversitesi’nden kronik yara tedavisine uluslararası çözüm!

Zülfü Livaneli’den unutulmaz performans

Etkinliğe katılan Türk müziğinin usta ismi Zülfü Livaneli, sahneye çıkarak geceye anlam kattı. Livaneli, katılımcılarla birlikte şarkılar söyleyerek geceyi unutulmaz kıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ