Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatıyla düzenlenen toplantıya, İzmir, Manisa, Denizli, Muğla ve Aydın'dan MHP'li Belediye Başkanları ve Meclis Üyeleri katılacak.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Bölgesel Belediye Meclis Üyeleri Toplantıları kapsamında İzmir'de önemli bir buluşma gerçekleştirecek. Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin talimatları doğrultusunda düzenlenen toplantıya, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz başkanlık edecek.
Balçova'da kritik toplantı
Toplantı, yarın saat 14.00’te İzmir’in Balçova ilçesinde yer alan Termal Tesisleri Kardelen Salonu'nda yapılacak. Toplantıya, İzmir, Manisa, Denizli, Muğla ve Aydın illerinde görev yapan MHP'li Belediye Başkanları ve Meclis Üyeleri katılım gösterecek.
Sadir Durmaz'dan "verimli geçecek" mesajı
Toplantının detayları hakkında açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, “Diğer illerde olduğu gibi İzmir’de gerçekleştireceğimiz bölgesel toplantının çok verimli geçeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.




