İlçe Başkanı Mustafa Bahar’ın evsahipliğinde yapılan toplantıya İzmir Milletvekilleri Tuğrul Yemişçi,İbrahim Hasgür, İl Başkan Yardımcıları,yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Yaptığı konuşmada harcanacak tek bir dakikanın kalmadığının altını çizen AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, “Biz bir takım oyunu oynamak istiyoruz. İzmir’de il başkanı neyse ilçelerimizde de ilçe başkanlarımız aynıdır. Sizlerin en büyük destekçisiyim. Artık bir dakika boş zamanımız yok. Sizlerden ricam Sayın Genel Başkanımızı örnek alarak, O’na layık olmak için gecemizi gündüzümüze katarak 12 hazirana kadar durmadan yorulmadan çalışmaktır. Bu çalışmaları yaparken bizim 3 tane saç ayağımız var. Bunlardan bir tanesi ilçe teşkilatlarımız, ilçe kadın kollarımız bir tanesi de gençlik kollarımızdır. Bu seçimlerde kadınlarımızın seçimlere damgasını vuracağını ümit ediyoruz. Gençlerimize de aynı şekilde güvenimiz tamdır” diye konuştu.

AK Parti İzmir Milletvekili İbrahim Hasgür, AK Parti olarak Türkiye’de 80 yıldan beri ihmal edilmiş, kimsenin cesaret edemediği sorunlara el atıldığını ve problemlerin çözüldüğünü ifade etti. Hasgür,” Türkiye’nin bundan sonraki yıllarda da AK Parti hükümetlerine ihtiyacı vardır. Mecliste muhalefet partilerindeki vekiller bize; “Sabaha kadar bizleri çalıştırıyorsunuz, bu aceleniz neden? Kanun üstüne kanun getiriyorsunuz. Hafta sonları bile bizi çalıştırıyorsunuz” diyorlar. Biz de diyoruz ki; bizim acelemiz var. Milletimizin acelesi var. 80 yıldan beri bu millete vermediğiniz, millet için yapmadığınız hizmetleri AK Parti olarak yapıyoruz ve milletin sırtındaki yükleri indirmeye çalışıyoruz. Milletimizde yapılan bu hizmetleri karşılıksız bırakmıyor. Girdiğimiz tüm seçimlerde oylarımız artıyor. 8 sene içinde yapılan tüm seçimlerin galibi AK Parti olmuştur” dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Tuğrul Yemişçi de , “ Türkiye genelinde yüzde 50’nin üstünde AK Parti oyu bekleniyor. İzmir’deki oylarımızı da bu çıtaya yakışır şekilde yukarı çıkaracağız. Yüzde 50’yi hedef koyarak İzmir’de alabileceğimiz en yüksek oyu alacağız. Bunun için omzumuzdaki yükümüz ağır. İl Başkanımız Sayın Akay ve yeni yönetimiyle, yeni bir ruh ile hep birlikte birbirimize kenetlenerek bu yükün üstesinden geleceğiz” şeklinde konuştu.