İlçe teşkilatlarını ziyaret eden MHP İzmir milletvekili aday adayı Özgür Çakmak, Bornova MHP İlçe örgütü üyeleri ile bir araya geldi. MHP İlçe Başkanı Ünal Kutluhan, yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları ve kadın kolları üyeleri tarafından karşılanan Çakmak, partililere genel seçime dair açıklamalarda bulundu.


İzmir’in Geleceğine İmza Atacağız


İzmir’in çağdaş geleceği için dün olduğu gibi, bugünde, yarında İzmir için, İzmir halkı için projeler üreteceğini belirten Çakmak; “İzmir’in ve İzmir halkının sorunları yakından bildiğini, partim görev verir ise halkımda oylarıyla beni bu göreve layık görürse tüm enerjimi İzmir ve İzmirli için harcayacağım. İzmir’in neye ihtiyacı var, ne olması gerekiyor, vatandaşının, işçinin, memurun, öğrencinin, esnafının, köylünün, yaşlımızın, gencimizin çözüm bekleyen sorunları nelerdir ben çok iyi biliyorum. Milletvekili seçilmem durumunda İzmir’in geleceğine imza atacak çok önemli icraatların yaşama geçmesi için laf değil proje üreteceğim” dedi.


El ele Çalışıp, Üreteceğiz


MHP İzmir Milletvekili aday adayı Özgür Çakmak, İzmir’in hemen her alanda devlet yatırımda çok geride kaldığını belirterek, 12 Haziran’da kurulacak Milliyetçi Hareket iktidarıyla, Turizmden sanayiye, limandan ulaşıma, tarımdan hayvancılığa, sağlıktan eğitime, üniversiteden şehirleşmeye kadar her alanda İzmir’de çok önemli gelişmeler yaşanacağının sözünü verdi.

MHP İzmir ikinci Bölge Milletvekili aday adayı Özgür Çakmak açıklamalarına şöyle devam etti: Amacımız İzmir’i hak ettiği seviyeye taşımaktır. Bu nedenle İzmir’e gereken tüm yatırımların gelmesini sağlayacak ve İzmir’i daha da ileriye götürmek için çalışmalar yaparak, projeler üreteceğiz. İzmir geleceği için büyük düşünüyoruz. Tek amacız vardır o da İzmir halkına hizmet etmektir. Hizmet üretirken de herkesin hizmetten eşit olarak faydalanmasını sağlayacağız. Kimseye ayrımcılık yapmayacağız.