Aydın merkez Sevgi Yolu'nda son dönemde elektrik fiyatlarına yapılan zamları protesto etmek için toplanan CHP Gençlik Kolları Aydın İl Teşkilatı üyelerine CHP Aydın Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş, CHP'li Belediye Meclis üyesi Sümran Ünal, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Özge Yıldırım ve partililer eşlik etti.
CHP'li gençler adına ortak basın açıklamasını okuyan CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Kemal Güneri, her gün yapılan yeni zamlarla halkın biraz daha yoksullaştığını iddia etti. Elektrik, doğalgaz, benzin ve suya yapılan zamların suni gündemlerle unutturulmak istendiğini öne süren Güneri, "Kaçak elektrik kullanımının önüne geçemeyenler, kaçak kullanılan elektriğin bedelini de namusuyla yaşayan, faturasını günü gününe yatıran yoksul halkımızın elektrik faturasına verdi olarak yansıtmakta. Bu gidişle halkımız elektriğin yaygın olmadığı dönemlerde olduğu gibi mum ile aydınlanacak ve tezek yakarak ısınacak. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları olarak her zaman ezilen, sömürülenden yana olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Sizlerin haklarınızı canımız pahasına korucağız" dedi.
Güneri'nin konuşmasının ardından ellerindeki elektrik zammını protesto eden dövizleri kaldıran CHP'li gençler, sloganlarda elektrik zammını protesto etti. Açıklamanın ardından CHP'li gençler sessizce alandan dağıldı.