Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili aday adayı Dr. Sıddık Topaloğlu, AK Parti ilçe teşkilatlarına yaptığı teşekkür ziyaretinde “Her İzmirli’yi ait olduğum geniş ailemin bir parçası gördüğüm için adayım” diye konuştu. Çocuklarımızın geleceğini şekillendirecek çalışmaların İzmir’de de mutlaka yapılması gerektiğine inandığını ifade eden Topaloğlu, “İzmir’i marka olan bir şehir haline getirmek için çalışacağım. İzmir’in layık olduğu hizmeti alması ve İzmirli’nin her türlü derdiyle ilgilenmek için adayım. İzmirlilerin dilinden konuştuğum, aynı duyguları paylaştığım ve halkın içinden biri olduğum için adayım” diye konuştu.


SORUMLULUĞUMUN FARKINDAYIM


İzmir’in problemlerini çözmeye, İzmir’i hak ettiği yeri ve kimliği kazandırmak için çalışacağını ifade eden Topaloğlu, “Üzerimdeki ağır sorumluluğun ve vebalin farkında olarak gecemi, gündüzümü çalışmaya ayıracağım. Ben de bir esnaf çocuğuyum. Bir esnaf çocuğu olarak bu noktalara gelebildiğim için şükrediyorum. Bundan dolayı çalışanın, işçinin, esnafın, memurun, köylünün, çiftçinin, emeklinin, işsizlerin ve alnının terini silerek geçinmeye çalışanların yaşadıklarını yüreğimde hissettiğim için sorumluluğumun farkındayım” dedi.


FEDAKÂRCA ÇALIŞACAĞIM


“Gençliğimden itibaren insanlarımızın daha mutlu, huzurlu, refah içinde ve layık olduğu yaşama kavuşturması için çalışıyorum” diyen Topaloğlu, “Demokrasinin bütün erdem ve faziletlerini birlikte yaşamamız gerektiğine inandığım ve demokrasinin bütün kural ve kurumlarıyla gerçekleşmesi için adayım” dedi.