1999 yılında başlayan aktif siyaset hayatında MHP Gaziemir ilçe yöneticiliği ve başkan yardımcılığı, 2009 yılı itibariyle MHP İzmir il yöneticiliği görevlerini sürdüren Serap Özöktem dün MHP İzmir İl Binası'nda gerçekleştirdiği basın toplantısıyla MHP İzmir'den milletvekili aday adaylığı açıkladı.

Özöktem, yaptığı açıklamada şunları söyledi: Ekonomik ve sosyal sorunların ağırlaştığı bu dönemde, bir kadın ve bir anne olarak, sesimi daha da yükseltmek için Türkiye Büyük Millet Meclisi 24.Dönem İzmir Milletvekilliği Aday Adayıyım. Ülke gerçekleri karşısında biz kadınlara çok büyük görevler düşmektedir. Bende bir Türk Kadını olarak üzerime düşen görevi yerine getireceğime huzurlarınızda söz veririm.

İzmir' imiz hedefleri çok büyüktür. Yıllardır liman kenti olarak anılmasına ve bu yönde söylemlerin kullanıldığı İzmir hala liman kalkmalımı kalkmamalımı tartışmaları ile karşı karşıyadır. Güzel İzmir' imiz sanayi alanında yapılacak olan faaliyetler ile, ticaret ve kültür yönünden merkez olmalıdır. Fuarlar kenti olan ilimizde uluslararası ihtisas fuarları ve kongrelerin merkezi konumuna ulaştırılmalı, Turizm odaklı, tarihi değerlerimize ve kültürümüzü yansıtan daha estetik görünümlü, kimliğini kazanmış çağdaş bir kent durumuna getirilmelidir.

İzmir'imizin layık olduğu seviyeye getirilmesinde çabamı sonuna kadar harcayacak ve Güzel İzmir'imin menfaatlerini her zaman savunacağım. Ankara'da İzmir'in sahibi olacağım."
Editör: Haber Merkezi