Son günlerde hem örgüt birimlerini ziyaret eden, hem sivil toplum kuruluşlarının yöneticileriyle biraraya gelen, hem de her fırsatta sokakta seçmenleriyle buluşan Dr. Şan, dosta sergilediği enerjiyle düşmana parmak ısırtıyor.

Bu defada bir alışveriş merkezi önünde kurulan stantta yurttaşlara partisinin en flaş projelerinden biri olan “aile sigortası” ile ilgili broşürler dağıtan Merih Şan, yine ilgi odağı oldu.

Sokaktaki vatandaşın büyük bir heyecanla aile sigortasının ayrıntılarını öğrenmek istediğini gözlemlediğini söyleyen Dr. Merih Şan, partisinin konuyla ilgili bilgi veren broşürlerini dağıtıp, sohbet ettiği seçmenlere bizzat kendisi projeyi anlatırken, milletvekili aday adayıyla sohbet edenler de, “ilk kez böyle bir şeye tanık olduk; adam kendisini değil, partisini anlatıyor; yani kendine değil partisine çalışıyor; gerçekten takdire şayan” diye konuştular.

Türkiye’nin en büyük sorunlarının başında işsizlik ve yoksulluk geldiğine dikkat çeken CHP’li milletvekili aday adayı, “CHP iktidara geldiğinde, her aileye sağlanacak 600 liralık katkı ile, bu halkın yüzünü güldereceğiz, CHP yoksulluğu ve işsizliği tarihe gömecektir... Bilen de bilmiyen de paranın nerden bulunacağını soruyor; CHP iktidarıyla birlikte, gelir dağılımındaki adaletsizlik giderildiğinde, herkes, örneğin vergi verenler yükümlülüklerini tam olarak yerine getirdiğinde, kaynak da kendiliğinden bulunacaktır zaten” diye konuştu.