İzmir’de bulunan müteahhit ve işadamları dernekleri Mövenpick Otel’de  basın toplantısı düzenleyerek adaylarını açıkladıl. Tüm dernek üyeleri adına  açıklama yapan Gaziemir Müteahhit ve İşadamları Derneği Başkanı Hasan Karagöz, “İzmir Ticaret Odası’nda Meclis Başkan Vekili ve İnşaat Sektör Kurul Başkanı olarak görev yapan Necip Nasır bizim adayımız. İnşaat Müteahhitleri Federasyonunun fikir babasıdır. Şantiye şefliğinden itibaren sektörün hemen her kademesinde çekirdekten yetişmiş bir duaeyendir. Kendisi üstlendiği tüm  görevlerinde  etkin ve çözüm odaklı çalışmalar gerçekleştirdi” dedi. Nasır’ın Sığınak Yönetmeliği konusundaki özverili çalışmalarına işaret eden Karagöz, “Kendisi, İnşaat sektörüne nefes aldıran ülke ekonomisine ve sektöre büyük kaynak sağlayan çalışmalara imza atmıştır. Özellikle  Sığınak Yönetmeliği’nin mimarı olarak görüyoruz. Yerel ve ülke genelindeki yasal düzenlemelerde önemli çalışmalarda bulunmuştur. İnşaat sektörünün örgütlenmesi için de elini taşın altına koymuştur.  İzmir Müteahhit ve İşadamları Dernekleri’nin kuruluşunda büyük emekleri vardır” diye konuştu.

 

Nasır’a güvenimiz tam


Her partiden üyeleri olduğunu vurgulayan Karagöz, Necip Nasır’ın  fark gözetmeden insanlara değer veren ve insana saygıyı ön planda tutan lider bir kişiliğe sahip olduğunu söyledi. Necip Nasır’ın İzmir 1. Bölge Milletvekilliği Adayı gösterilmesini desteklediklerini açıklayan Karagöz, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İzmir, Konak, Balçova, Narlıdere, Güzelbahçe, Gaziemir, Buca Müteahhit ve İşadamı Dernekleri olarak Necip Nasır’a güvenimiz tam. İzmir’in hemen her sorununda ayrım yapmaksızın birliktelik sağlayacağını ve çözümler üreticiğini biliyoruz. Çalıştığı tüm görevlerde samimiyetle hareket eden,tarafsızlığı tüm kesimlerce kabul edilen ve saygı gören Necip Nasır’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görev alması halinde İzmir’e ve Türkiye’ye çok değerli katkılar sağlayacağına eminiz”.  Nasır’a destek verenler arasında İzmir Müteahhit ve İşadamları Derneği Başkanı  Başkanı İsmail Kahraman, Konak Müteahhit ve İşadamları Derneği Başkanı Sinan Bezircilioğlu, Buca Müteahhit ve İşadamları Derneği Başkanı Seyfi Demir, Balçova, Narlıdere, Güzelbahçe Müteahhit ve İşadamları Derneği Başkanı Erol Bekar’da yer aldı. (Emine Kantarcı)
Editör: Haber Merkezi