Maalesef dün akşam , siz değerli Haber Ekspres Gazetesi okuyucuları için , yapmış olduğum tüm yorumlar , gerçek oldu. Karşıyaka play-of macerasına ilk turdan veda etti. Anadolu Üniversitesi girdiği tek ciddi pozisyonu gole çevirdi ve maçı kazandı.0-1
   15 bin seyirci buz kesti. Alsancak Stadı tarihi günlerinden birini yaşadı. Bütün biletler satıldı ve tribünlerin müthiş desteği ile maç başladı. Rakip ilk 15 dakika kendine gelemedi ama Karşıyakalı oyuncular bunu değerlendiremedi. Dakikalar ilerledikçe , bu ibre yavaş yavaş tersine döndü. Stres bizde arttıkça , onlarda azaldı. Buradan 2 gün önce yazmıştım , motivasyon fazlalığı da problem olabilir diye. Enes fazlasını yapmaya çalıştığı bir pozisyonda topu kaybetti ve o top da gitti gol oldu. Enes’in üzüntüsünü gördük ama yapacak bir şey yok artık. Basit oynasa , pası yapsa , bu golü yemeyecektik. Enes o rakibini geçse gol pozisyonu mu üretecekti ? Hayır. Geçse yine yan pas yapacaktı, çünkü rakip savunma yerleşikti. Bir top kaybı , bir çuval inciri berbat etti! Yine buradan yazmıştım, bu lig hatalar ligi . Hiç top oynamasan bile rakip bir hata yapıyor ve maçı kazanıyorsun diye. Ne yazık ki bu hatayı biz yaptık. 
  Oyun olarak hiçbir şey oynamadık. Kapalı savunmaya karşı hiçbir hücum varyasyonu göremedik. Ne etkili bir kanat atağı, ne de savunmanın arkasına adam kaçırma. Hiçbir şey oynamadık. Uzaktan şut bile denemedik. Bu takım antrenmanlarda ne yapıyor? Çok merak ediyorum. Tribünleri hınca hınç dolduran bu müthiş taraftar, bundan çok daha fazlasını hak ediyor. Artık kondisyonu çok yüksek bir takım istiyoruz. Çok yetenekli değil , çok çalışkan oyuncular istiyoruz! Kendini bu formaya adayacak futbolcular istiyoruz!
  Son basketbol maçı yorumumda , aleyhimize de olsa doğru karar veren hakemleri bu satırlarda kutlamıştım. Ama bu hakem çok başka idi . Buradan şu uyarıyı da yapmıştım : Karşıyaka şampiyon olursa , herkese ve herşeye rağmen şampiyon olur, diye. Federasyon seyirciden etkilenmeyen , tecrübeli bir hakem göndermiş. Ömer Güldibi kötü hakem değil bence. Daha da kötüsü, ard niyetli. İlk yarı kaleye giden topu elle kesen rakibe, ele çarpma işareti yaptı. Yani teması görmüş ! Kuralı bilmemesi mümkün değil. Penaltımızı yedi ! Golden sonra yere yatan her Anadolu Üniversitesi oyuncusuyla , annesiymiş gibi ilgilendi ! Sakatlanan demiyorum, sakatlık numarası yapan oyuncuları dışarı çıkarsa da, oyundan bir saniye bile uzak kalmalarına izin vermedi. Kenara gelen her rakip oyuncu, sanki sihirli değnek deymişçesine ayaklandı ve tecrübeli hakem! hemen onları oyuna aldı.Karşıyakalı oyuncular bu duruma itiraz ettiği hiçbir fırsatı kaçırmadı ve hepsini sarı kartla cezalandırdı!7 sarı kartın tamamı itirazdan kaynaklandı. Hakem yüzünden kaybettik demiyorum ama bu hakemle çok zor kazanırdık diyorum. Yönetim şampiyonluk için 15 milyon prim belirlemişti. Lütfen bu parayı , yıldız değil, kondisyonu yüksek, çalışkan oyuncular için kullansınlar. Bu takımdan maçın başında şanssız bir sakatlık yaşayan Erdinç ve altyapıdan gelenler hariç, hiçkimseyi özlemem! Enes çok çalışacaksa,Fatih maçlara kendini verecekse kalsınlar. Süper ligde bile 2-3 bin seyirciye oynayan çok takım var. Bu forma ağır geldiyse, çıkarsınlar! Bir daha ne böyle bir kulüp ne de böyle bir taraftar göreceklerini sanmıyorum! 
  Göğsünde Atatürk’ün verdiği ay-yıldız olan takımın taraftarlarını hep vazgeçecek sandınız.Ama biz hep daha çok sevdik! Daha da çok sevmeye devam edeceğiz. 
   Sevgi ve saygılarımla