Trabzonspor yenilgisi sonrası yerel basın ayağa kalktı

Trabzonspor’un Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda Amedspor’a 2-1 mağlup olması, Trabzon’da büyük tepkiyle karşılandı. Bordo-mavili takımın aldığı sonuç ve sahadaki performansı yerel gazetelerin manşetlerine taşındı.

Trabzonspor’un Diyarbakır’dan puansız dönmesi sonrası kentte yayın yapan gazeteler, takımın gidişatına yönelik sert eleştirilerde bulundu.

“Bu gidiş nereye?”

Trabzonspor’un Amedspor karşısındaki mağlubiyetini manşetine taşıyan Günebakış, “Bu gidiş nereye?” başlığını kullandı.

Gazete, bordo-mavili takımın sezonun ilk haftalarında ortaya koyduğu performans üzerinden yaşanan düşüşe dikkat çekti.

“Ruhu gitmiş, iskeleti kalmış”

Taka gazetesi ise Trabzonspor’un sahadaki görüntüsünü daha sert ifadelerle değerlendirdi.

Gazetenin manşetinde “Ruhu gitmiş, iskeleti kalmış” ifadesi yer aldı.

Bu başlık, takımın yalnızca aldığı sonuca değil, Amedspor karşılaşmasındaki oyununa yönelik eleştirinin de boyutunu ortaya koydu.

En sert tepki Ekspres’ten

Trabzon yerel basınındaki en sert manşetlerden biri ise Ekspres gazetesinden geldi.

Kılıçdaroğlu için İzmir’in ayrı yeri var
Kılıçdaroğlu için İzmir’in ayrı yeri var
İçeriği Görüntüle

Gazete, Amedspor karşısında alınan 2-1’lik yenilgiyi “Bu utancın hesabını kim verecek?” başlığıyla duyurdu.

Trabzonspor’un deplasmanda aldığı yenilginin ardından yerel basında kullanılan bu ifadeler, bordo-mavili takımın performansına yönelik tepkinin boyutunu gözler önüne serdi.

Trabzonspor’da gözler yeni maçta

Trabzonspor Amedspor yenilgisi sonrasında bordo-mavili takımın önündeki maçlar daha da önem kazandı.

Sezonun henüz başında alınan sonuçlar ve takımın oyun performansı üzerinden başlayan tartışmaların, teknik heyet ve futbolcular üzerindeki baskıyı artırması bekleniyor.

Trabzonspor’un bundan sonraki karşılaşmalarda alacağı sonuçlar, yerel basının ve taraftarların takıma yönelik değerlendirmelerinde de belirleyici olacak.

Kaynak: Haber Merkezi