Karşıyaka evinde oynadığı , Yukatel Denizli maçında 97-73 galip gelmeyi başardı.

Skora bakanlar , büyük ihtimalle maçın çok kolay geçtiğini düşünmüştür. Fakat hiç de öyle olmadı. Denizli ekibi ilk periyotta ve 3. periyotta büyük direnç ortaya koydu. İyi savunma yaptılar ve hücumda da olumlu işler yaptılar. Bu ligde olmayı sonuna kadar hakediyorlar. Fakat nedense 3. periyodun sonlarına doğru şut başarıları çok düştü. Bomboş şutlarda bile isabet sağlayamadılar. 

  Öte yandan Karşıyaka’da kötü oyuncu yoktu. Ufuk hocamızın süre verdiği herkes işini iyi yaptı. Hillard ve Carey’den sonra bir de Sipahi’nin yokluğunda bütün oyuncularımız üstün bir gayretle oynadılar. Başa kimi koyarsın derseniz 15 sayı atan Deniz kardeşimi en başa koyarım ! İkinci periyot sonunda arka arkaya attığı 6 sayı aradaki farkı yarattı. Savunmada da çok dirençli idi. Kontrol etme fırsatım olmadı ama ilk yarı sadece 1 atış kaçırdı. İkinci yarı sanırım hiç boş dönmedi. Kendisini tebrik ediyorum. Bir diğer çok önemli isim tabi ki de McCollum oldu. Bu adam o kadar büyük yetenek ve o kadar iyi profesyonel ki hem takımı çok çok iyi yönetti hem de müthiş bir skor katkısı üretti. Bunun dışında Celep takımı ateşleyen pozisyonlara imza attı. 

  Ufuk hocamız bu kadro darlığında ne yapacak ? sorusu ile maça gittim. Sonuçta kadro 11 oyuncuya düşmüş durumda. Bir an evvel Sipahi’nin sahalara dönmesini istiyoruz.Hocamızın , yeni oyun planlarını ve set hücumlarını uygulamaya koyduğunu gördüm. Bu da beni az da olsa umutlandırdı. Play-of ilk turda rakip kim olursa olsun, başarılı olacağımıza inanıyorum. Ama yarı finalde , Ufuk hocamız şapkadan tavşan çıkarabilecek mi ? Yaşayıp göreceğiz…

  Hakemlerle ilgili de bir şey söylemek istiyorum. Çok iyi bir maç yönettiler. Seyircinin reaksiyon verdiği pozisyonlar önümde aksetti. Ve hepsinde doğru karar verdiler. Aleyhimize de olsa , doğru karar veren hakemlere büyük saygı duyuyorum. Son söz taraftara ; Büyük Karşıyaka taraftarı ! Lütfen terinin son damlasına kadar savaşan bu çocukları yalnız bırakmayın ! Bu mücadele ödülsüz kalmasın. Göğsünde Atatürk’ün verdiği ay-yıldız olan kulüp evlatlarını yalnız bırakmaz !

  Sevgi ve saygılarımla