Karşıyaka deplasmanda Fatih,Bilal ve Enes’in 3 golüyle , Sapanca engelini 2-3 ile aştı.
  Hata yapma lüksünün olmadığı noktaya geldi. Rakipleri Turgutlu ve Batman Petrolspor’un puan kaybettiği haftayı galip kapatmayı bildi. Bir diğer rakibi Elazığ ise deplasmanda Hacettepe karşısında iki gol ile galip geldi. Bu maç ile ilgili , ilginç bir bilgi vermek gerekirse Hacettepe yönetimi düşme-kalma yolundaki bu çok önemli maçta , maça gelen taraftarlarına bedava döner ekmek dağıtmasıydı! Şaka değil, gerçek!
  Son iki haftaya girildi. Bu ligi takip eden herkes, Matematik öğretmeni oldu! Öyle ki, son iki hafta olmasına rağmen, küme düşme adayı bir takım, son iki maçını kazanırsa play-of’a kalabilir. Yada play-of oynamaya adayım! diyen bir takım , kendini amatör kümede bulabilir. Ligin dibi tam bir cadı kazanı.
  Fakat Karşıyaka için, işler hiç de güllük gülistanlık değil! Her takım dibine kadar oynamak zorundayken, Elazığ’ın son iki maçı ligin son iki sırasındaki takımlarla. Batman içeride play-of adayı Pazarspor’la oynarken , son hafta play-of’u garantilemiş Turgutlu ile. Turgutlu’da işlerin iyi gitmediği herkesçe malum. Yönetimsel sorunları var. O yüzden, Karşıyaka en kötüsüne odaklanmalı ve geçmişteki maçlara takılmadan, tek yumruk olmalı. Play-of’ta işi bitirip, ipi göğüslemeli.
   Bu sene tribündeki 40. yılımı tamamladım! 84/85 sezonundan beri göğsünde Atatürk’ün verdiği ay-yıldız olan takımın maçlarına gelip gidiyorum. Şampiyonluklar da yaşadık , küme düşme üzüntüleri de…
  Hiç kolay şampiyonluk görmedim! Karşıyaka şampiyon olursa , her zaman, herkese ve herşeye rağmen şampiyon olur! Ve unutulmasın ; 
 Şampiyon takım tutmadık! Tuttuğumuz takımı şampiyon yaptık! Haftaya herkes tribüne. Arma seni çağırıyor! 
 Sevgi ve saygılarımla