Yarın(Perşembe )göğsünde Atatürk’ün verdiği ay-yıldız olan takım , sezonun en önemli maçına çıkacak. Ve kazandığı sürece , en önemli maç bir sonraki maç olacak. 
  Stres neredeyse , elle tutulur, gözle görülür bir hale gelecek. Bunları söylemek için kahin olmaya gerek yok. Bu noktada , her biri Atatürk’ün neferi olan , büyük Karşıyaka taraftarına önemli sorumluluklar düşüyor. Yarın kolay bir maç oynayacağımızı düşünen varsa çok yanılıyor. 90 dakika, belki de 120 dakikalık bir mücadele ve arkasından penaltılar bizi bekliyor. İnşallah iş oralara kalmadan kazanırız. Bu tip mini turnuvaların en zor maçları , ilk ve son maçlardır. Konsantrasyon eksikliği yada fazlalığı yaşanabilir. Futbolcu kardeşlerimizle bire bir konuşmak lazım. Kart görmemeleri, aşırı sertlikten kaçınmaları,rakibi gereksiz tahrik etmemeleri konusunda konuşmak lazım. Aynı zamanda kora kor mücadele, topa sertlik, yardımlaşma , bireysellikten,bencillikten uzak,takımın başarısı için özveri gibi konular mutlaka konuşulmalı. Ben de bütün Karşıyaka taraftarı gibi, başta Sözeri hocamıza ve oyunculara güveniyorum. En çok da Enes ve Fatih kardeşime güveniyorum. Bu kardeşlerimiz İyi motive olursa , bizi mutlu sona ulaştırır. 
   Son söz taraftara ; Canım kardeşlerim , lütfen kulübümüze ceza aldıracak davranışlardan kaçınalım. Kötü tezahürattan uzak duralım. Dün şampiyonlar ligi maçı izleyip , sahadaki takımımızdan aynı performansı beklemeyelim! İzlediğimiz maçın Türkiye 3. Ligi maçı olduğunun farkında olalım ! Ve futbolcu kardeşlerimize , bireysel yada toplu moral bozucu, kırıcı  ifadelerden kaçınalım. Etrafımızı da uyaralım. Fakat bunu yaparken, yanımızdaki arkadaşımızın da Karşıyaka sevdalısı olduğunu unutmayalım ! Stadın tamamen dolacağını düşünüyorum. Bu yüzden saatinde tribünde yerimizi alalım.
  Yıllardır beklediğimiz şampiyonluk bu sene gelecek ! Çıkarın bayrakları ! Geliyor şampiyonluk!
   Sevgi ve saygılarımla