Karşıyaka başından sonuna çok üstün oynadığı maçta ,Aydın Efeler 09’u yıldızları Enes ve Fatih”in 2şer , Bilal ve Mehmet’in golleri ile 6-0’la geçti.
  Sansasyonel bir skora imza atan Karşıyaka’da herkes iyi oynadı. Özellikle ön plana çıkarılması gereken isimler varsa , bunlar Enes, Fatih , Erdinç ve İsmail’di. 
10 binin üzerinde bir taraftarın önünde oynanan maçta , Karşıyaka seyircisi ile bütünleşti.
  Maçın daha ilk dakikalarından itibaren , rakibini baskı altına alan Karşıyaka daha 3. dakikada maçı  bitirebilirdi. Ama buna hakem izin vermedi. Bir golü ve bir penaltısı verilmeyen Karşıyaka o kadar coşkulu oynadı ki , karşısında durmak gerçekten çok zordu. 
  Nitekim Karşıyaka ilk 15 dakika içinde golü buldu. İlk yarının sonunda da Fatih’in golü ile maçı garantiye almayı başardı. 
 İkinci yarıda artan taraftar desteği ile de rakiplerine göz dağı verdi. Turgutlu’nun hata yapmasıyla ,sıralamada yerini , bir sıra yükseltti. 
  Bu ligde genelde İyi futboldan ziyade, hata yapmamak önemli. Ama Karşıyaka bugün rakibinin hataları ile değil , oynadığı çok iyi futbol ile kazandı. Ve ligin sonuna geldiğimiz şu haftalarda , play-of’lar için taraftarına büyük umut verdi . Burada seyirciye de ayrı bir parantez açalım. Gerçekten çok büyük bir coşku ile destek verdiler ve Karşıyaka kim , dosta düşmana gösterdiler. 
   Bu futbolu sergilediği , bu azmi ve isteği gösterdiği sürece Karşıyaka’yı durdurmak gerçekten çok zor olacaktır. Karşıyaka’nın geçmişte en zorlandığı maçlar, rakibin çok kapandığı ve zaman çalmaya dönük oynadığı maçlardı. Artık o maçlar geride kaldı. Herkes kazanmak için oynamak zorunda. Karşıyaka’nın avantajı bu. Maçların zorluk derecesi giderek artacak . Bu bariz ! Ama göğsünde Atatürk’ün verdiği  ay yıldızı taşıyan takımın ,bunu başaracak gücü var ! Hazırlayın bayrakları ! Geliyor şampiyonluk ! Sevgi ve saygılarımla