Ayvalık Belediyesi Yaz Sezonuna Hazırlıkta: Temizlik ve Peyzaj Çalışmaları Hız Kesmiyor Ayvalık Belediyesi Yaz Sezonuna Hazırlıkta: Temizlik ve Peyzaj Çalışmaları Hız Kesmiyor

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, "asayiş ve trafik" uygulaması gerçekleştirildi. Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 30 ekip, 5 Çevik Kuvvet Timi ve 62 çarşı ve mahalle bekçisinin de katılımıyla toplam 208 personel ile şok uygulama düzenlendi.

Yapılan uygulama kapsamında bin 23 kişinin genel bilgi toplama sorgulaması yapıldı. Bu sorgulamada, kasten yaralama, güveni kötüye kullanma, askeri ceza kanununa muhalefet, resmi evrakta sahtecilik, hırsızlık gibi suçlardan aranan 11 kişi gözaltına alındı.

Uygulama sırasında ayrıca ruhsatsız bir tabanca ile bu silaha ait 7 mermi ile bir çalıntı motosiklet ele geçirildi. Umuma açık iş yerlerinde ve araçlarda da denetim yapıldı. Toplamda 20 umuma açık iş yeri ile 114 araç denetlendi. Araç sürücülerinden 18'ine toplam 190 bin 364 lira para cezası kesilirken, 3 araç trafikten menedildi.

Kaynak: İHA