Denetim Haberleri

denetim haberleri ve güncel denetim gelişmeleri, denetim ile ilgili tüm video, denetim fotoğrafları ve denetim haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


İZMİR EKSPRES

İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Ege Denizi'nde uluslararası sularda avcılık izni olan balıkçı gemilerini titizlikle denetledi.

TÜRKİYE

Bodrum'da çevre kirliliğine neden olan izinsiz kamp ve karavan kurulumlarına yönelik denetimler sıkılaştırıldı.

MANİSA

Salihli Belediyesi Zabıta ekipleri, kaldırım ve yol işgaline yönelik denetimlerine ara vermeden devam ediyor. Yetkililer, denetimlerin sıkılaştırılacağını belirtti.

BALIKESİR

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri ticari taksi ve motosiklet sürücülerine yönelik denetimlerini artırdı.

YEREL YÖNETİMLER

Karşıyaka Belediyesi, yaya yolları ve trafiğe kapalı alanlarda denetimlerini sıkılaştırarak son 4 ayda 2 bin sürücüye yasal işlem uyguladı.

YEREL YÖNETİMLER

Efes Selçuk Belediyesi, yaz aylarında umumi tuvaletler ve işletmelerin WC'lerinde hijyen denetimlerini artırarak, halk sağlığını korumaya yönelik önlemler alıyor.

MUĞLA

Bodrum'da ses ve gürültü denetimleri sıkı bir şekilde devam ediyor; 2024 yılında toplam 1.204 işletme kontrol edildi ve 17.7 milyon...

ASAYİŞ

Denizli'nin 2024 yılının ilk 6 ayına ait trafik verileri açıklandı. İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, basın toplantısında 308 trafik personeliyle...

DENİZLİ
GENEL
ASAYİŞ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, zabıta ekipleri ilçe genelinde gerçekleştirdikleri ses ve gürültü denetimlerinde bin 204 işletmeyi kontrol etti.

Ticaret Bakanlığı, piyasa bozucu eylemler ve fahiş fiyat artışlarına yönelik denetimlerinde bugüne kadar 889 milyon lira idari para cezası uygulandığını...

Yandex.Metrica