Trafik Haberleri

trafik haberleri ve güncel trafik gelişmeleri, trafik ile ilgili tüm video, trafik fotoğrafları ve trafik haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Altınyol Caddesi'nde arıza yapan araç nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanıyor. Alternatif güzergahları kullanarak trafiğe takılmaktan kaçınabilirsiniz.

ASAYİŞ

Bornova'dan Buca istikametine giden otoyolda, sağ şeritte arızalı bir araç nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanıyor.

BALIKESİR

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri ticari taksi ve motosiklet sürücülerine yönelik denetimlerini artırdı.

ASAYİŞ

Afyonkarahisar’da tır ile dolmuşun çarpıştığı trafik kazasında 9 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, tır sahibine ceza kesildi.

ASAYİŞ

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda Karantina Tünel çıkışı İnciraltı yönünde araç arızası meydana geldi.

YEREL YÖNETİMLER

Karşıyaka Belediyesi, yaya yolları ve trafiğe kapalı alanlarda denetimlerini sıkılaştırarak son 4 ayda 2 bin sürücüye yasal işlem uyguladı.

ASAYİŞ

Gaziemir Akçay Caddesi'nde meydana gelen kaza, Migros tünel çıkışında trafiği felç etti. Sürücüler Sarnıç Kavşağı'na kadar uzanan yoğunluğa dikkat etmeli.

ÇANAKKALE

Biga Belediyesi, Hamdibey Mahallesi ve Adapark çevresinde yol genişletme çalışmalarına başladı. Hedef, trafiği akıcı ve güvenli hale getirmek.

ASAYİŞ

İzmir Eşrefpaşa Caddesi üzerinde, Çankaya istikameti İkiçeşmelik mevkiinde arıza yapan bir araç nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanıyor.

ASAYİŞ

İstanbul Beylikdüzü'nde yağmur sonrası meydana gelen zincirleme kazada 15 araç birbirine girdi, 7 kişi yaralandı. Trafik adeta kilitlendi.

İZMİR EKSPRES

Türkiye İstatistik Kurumunun verilerine göre, geçen ay itibarıyla Türkiye’de trafiğe kayıtlı motosiklette 5,5 milyonu geçti. Kişi başına en çok motosiklet...

ASAYİŞ

Afyonkarahisar'da yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybederken, biri çocuk 4 kişi yaralandı.

Yandex.Metrica