Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Bayren Münih, Allianz Arena'da Real Madrid ile karşı karşıya gelecek. Çift maçlı eliminasyon sistemine göre oynanacak yarı final eşleşmesinin rövanş mücadelesi 8 Mayıs’ta Santiago Bernabéu Stadyumu’nda yapılacak.

Şampiyonların Liginde Yarı Final!

Bayern Münih ve Real Madrid, Avrupa sahnesinde 26. kez rakip olacak. Bu müsabakalarda Alman ekip 12, İspanyol ekip de 11 defa kazandı. 3 karşılaşma ise berabere sona erdi. Söz konusu maçlarda Bayern Münih, rakip fileleri 44 kez havalandırırken, kalesinde de 43 gole engel olamadı.

Bornova Kandere 1 puana razı geldi Bornova Kandere 1 puana razı geldi

Bayern Münih'in Kupadaki Yolu

Alman ekip bu sezon, Lazio’yu 1-0 yendi. Arsenal'i 1-0 yenerek Şampiyonlar Ligi macerasından iten Bayern Münih, yarı finale adını yazdırdı. Yarı finaldeki Real Madrid oldu.

İspanyol ekip Real Madrid ise Şampiyonlar Ligi'nde RB Leipzig'i 1-0, Manchester City'i penaltılarda yenerek Bayern Münih'in yarı finaldeki rakibi oldu.

Maç ne zaman? Hangi kanalda?

Bayern Münih-Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi  yarı final ilk maçı yarın saat 22:00'da oynanacak. Exxen TV ve TV+ ekranlarından canlı yayınlanacak

Kaynak: HABER MERKEZİ