Manisa FK, Moryke Fofana ile sözleşme imzaladı Manisa FK, Moryke Fofana ile sözleşme imzaladı

İzmir Bülent Toprak Çelik 1. Amatör Lig 8. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Eşrefpaşa 35 Spor ile Karabağlar Eskiizmir Spor arasındaki kritik maç 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Bu sonuçla birlikte Eşrefpaşa 35 Spor, namağlup lider konumunu sürdürerek 25 puana ulaştı ve şampiyonluğu matematiksel olarak garantiledi. Karabağlar Eskiizmir Spor ise 20 puanla ikinci sırayı koruyarak Play-Out mücadelesi verecek. Karşılaşma öncesi iki takımın başkanları, yöneticileri ve teknik ekipleri dostluk mesajları vererek sahaya çıktılar.

Şampiyonluk yemeğine götürerek zaferlerini kutladı

Maçın sadece 3. dakikasında Karabağlar Eskiizmir Spor, Erkan Gür'ün golüyle 1-0 öne geçti. Eşrefpaşa 35 Spor, bu golün şokunu atlatamadı ve ilk yarıyı 1-0 geride tamamladı. İkinci yarıda ise Eşrefpaşa 35 Spor, Hüsnü Ekim'in golüyle skoru 1-1'e getirdiği dakikada dengeyi sağladı. Ancak her iki takım da yakaladıkları fırsatları cömertçe harcayarak maçın kalan kısmında skoru değiştiremediler ve karşılaşma 1-1 sonuçlandı. Maç sonrası Eşrefpaşa 35 Spor'un oyuncuları, aldıkları sonuca sevinirken kulüp başkanı Serkan Göknar, teknik ekibi ve oyuncularını şampiyonluk yemeğine götürerek zaferlerini kutladı.

“Rakibimizi gösterdikleri güzel futbol ve mücadeleleri için kutluyorum”

Başkan Göknar, maç sonunda yaptığı açıklamada, "Öncelikle teknik ekibimizi ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. Bu sonuç bizi şampiyonluğa götürecek. Rakibimizi ise gösterdikleri güzel futbol ve mücadeleleri için kutluyorum. İnşallah Eşrefpaşa 35 Spor ve Karabağlar Eskiizmir Spor olarak birlikte Süper Amatör Lige çıkarız" dedi.

Editör: Adnan Karabulut