Şimdi şöyle, bir kere önce , en sonda söyleyeceğimi tekrar edeyim : Kaybedilmiş hiç bir şey yok ! Takım bugün 10-0 kazansaydı , cebimize hiç bir şey koyamayacaktık.

Çünkü rakipler kazandı. Batman kazandı. Karşıyaka kazansaydı bile matematiksel açıdan hiçbir şansımız kalmamış olacaktı. Karşıyaka evinde Hacettepe ile 1-1 berabere kaldı. 
  Bunu cebimize koyalım ve devam adelim. Rakip olarak son 20 haftadır yenilmeyen , Elazığ’ı mı isteriz ? Düşüşteki Batman’ı mı ? Soru bu. 
 Play-off’a 3. başlamak, bence büyük avantaj. İç saha avantajı. Hazır takım , seyirci. Ama ilk şart , İki hafta önce oynadığımız , arzulu futbola hemen geri dönmemiz lazım. 
Lütfen yazımın bu kısmını birileri Enes ve Fatih’e okutsun ! Bakın güzel kardeşlerim , tamam ikinizde çok yeteneklisiniz. Ama koşmadan , mücadele etmeden olmaz ! Ne kadar yetenekli olursan ol , çalışmadan , mücadele etmeden mümkün değil ! Enes ilk yarının 20. saniyesi , geçti kapalı tribünün gölgesine ! hiç güneşe çıkmadı ! Fatih’te hiç gol atacağım ! İnancını göremedim. Bu takımda yıldız yok ! Kendini yıldız sananlar var! Testi kırılmadan yol göstermeye çalışıyorum! Lütfen yeteneğinizi Çar çur etmeyin. Çok çalışın!    İlk yarı o kadar isteksiz bir oyun vardı ki , aklımda kalan ilk şut 60. dakikada geldi! İlk 60 dakika 15 bin’e yakın Karşıyakalı’nın yaptığı tribün show dışında akılda kalan bir şey yoktu. Kimse kusura bakmasın ama bu Sözeri hocama yazar. Karşıyaka evindeki maçında nasıl 60 dakika , sıfır pozisyon ile oynar ? 
 Dediğim gibi, kaybedilmiş hiç bir şey yok. Daha iyi hazırlanmak var! 
 Ben hala bu takıma inanıyorum. Şampiyon olacağını düşünüyorum. 
Sevgi ve saygılarımla