Bu özel gün dolayısıyla başkanlık koltuğunu bir günlüğüne İsmail Rahmi Karadavut İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Deren Kırkmalı'ya devretti. Küçük Başkan Kırkmalı, verdiği talimatlar ve dile getirdiği taleplerle dikkatleri üzerine çekti.

Kadınlara Pozitif Ayrımcılık ve Okul Talepleri

Deren Kırkmalı, belediye yönetimine yönelik talimatlarında toplumsal duyarlılığı ön planda tuttu. İlk olarak, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü'ne kadın çalışanların sayısının artırılması ve pozitif ayrımcılık yapılması talimatını verdi. Ayrıca, belediyenin atamalarında da kadınlara öncelik verilmesini istedi. Bunun yanı sıra, çocukların okullardaki ihtiyaçlarını da sordu ve bu taleplerin hızla karşılanmasını sağladı.

Buca Belediyesi'nde Dostluk Rüzgarı | AK Parti Grup Başkanvekili Sevil'den Anlamlı Mesajlar Buca Belediyesi'nde Dostluk Rüzgarı | AK Parti Grup Başkanvekili Sevil'den Anlamlı Mesajlar

Resim önizlemesi

Çiğli'nin Geleceğine Yönelik Adımlar

Başkan Onur Emrah Yıldız, Küçük Başkan'a Çiğli'nin geleceğine yönelik önemli adımların müjdesini verdi. Okulun arkasındaki yolu trafiğe kapatıp çocuklar için özel bir alan haline getireceklerini duyurdu. Ayrıca, çocuk meclisinin hayata geçirilmesi ve alınan kararların uygulanması konusunda kararlı olduklarını belirtti.

Resim önizlemesi

Atatürk'ün İzinden Yürümek 

Başkan Yıldız, Deren Kırkmalı'ya Atatürk albümü hediye ederek, Türkiye'nin bağımsızlık mücadelesinin ve ulusal egemenliğin sembolü olan 23 Nisan'ın ruhunu yaşatmanın önemine vurgu yaptı. Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu özel günün anlamını doğru kavramanın ve Atatürk'ün izinden ayrılmamanın altını çizdi.

Editör: Haber Ekspres