Bu kapsamda İzmir Doğalgaz (İZMİRGAZ) Genel Müdürü Ahmet Yetik'i ziyaret ederek doğalgazın olmadığı mahallelere doğalgaz getirilmesi için iş birliği talebinde bulundu.

İş Birliği Çağrısı

Başkan Mutlu, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, Konak'ta enerji erişiminde eşitliği sağlamak amacıyla tüm mahallelere doğalgaz hizmetinin getirilmesi için çalışacaklarını belirtti. Vatandaşlara verdikleri sözü unutmadıklarını ve çalışmalara hızla başladıklarını vurguladı. İZMİRGAZ Genel Müdürü Ahmet Yetik'i ziyaret ederek vatandaşın talebini ilettiklerini ifade etti.

Whatsapp Görsel 2024 05 03 Saat 14.09.44 930D96D2

Karabağlar’ın geleceği ortak yönetim anlayışıyla oluşturuluyor Karabağlar’ın geleceği ortak yönetim anlayışıyla oluşturuluyor

Vatandaşın Talebine Kulak Verildi

Başkan Mutlu, kurumlarla iş birliği içinde Konak'ın sorunlarını çözmek ve her mahalleye doğalgaz getirmek için çalışacaklarını belirtti. Misafirperverlikleri ve konuya gösterdikleri ilgi için İZMİRGAZ'a teşekkür etti. Doğalgazın olmadığı mahallelerin en kısa zamanda doğalgaza kavuşturulması için İZMİRGAZ ile birlikte çalışacaklarını söyledi. Komşuların beklentilerini karşılamak için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.