Göztepe büyük umutlarla gittiği Elazığspor deplasmanında aldığı 3-0'lık yenilgiyle hayal kırıklığı yarattı. Binlerce kilometre yol katederek Sarı-Kırmızılı oyunculara destek veren, cefakar taraftarlar, isteksiz ve şuursuz futbol karşısında adeta şok oldu. 90 dakika boyunca son derece dağınık bir görüntü veren Göz-Göz'de maç sonu sessizlik hakimdi.
Hakan, İbrahim Şahin ve Ali Kuçik'ten yoksun bir kadro ile sahaya çıkan Göztepe, henüz maçın 43. saniyesinde yediği golle mücadeleye 1-0 geride başladı. Sezon başından beri bir tek maçta bile vasatın üzerine çıkamayan Ramazan yine oynadığı kötü futbolla tepki topladı. Devre arasında transfer edilen Theo'nun takıma hiçbir katkı vermemesi, koşmaması ve sürekli top kaybetmesi sabrı taşırdı. Geçen haftanın yıldızı olan genç Halil'in ilk 11'de başlaması hataydı. Bu kardeşimize forma bir anda teslim edilir, aşırı sorumluluk yüklenirse sonuç hüsran olacaktır.
Göztepe yönetimi ve Cihat Arslan'ın yavaş yavaş yeni sezon hazırlıklarına başlamaları gerekiyor. Şu an için görünen bu takımdan en az 6-7 kişi ile yolların ayrılmasının şart olduğu, yerlerine hırslı, pres özelliği yüksek, başarıya aç ve yetenekli isimlerin kazandırılmasıdır. Bu sezon acı tecrübelerle yüzleşen Sayın İmam Altınbaş elinden gelenin en iyisini camia için ortaya koyacaktır.

***

Elazığspor'da Sinan Özkan ve Köksal göze çarpan iyi futbolculardır. Şimdiden tüm takımlar bu isimleri transfer edebilmek için yarış içinde olacaktır. Bank Asya'da şampiyonluğa giden Elazığspor'un önümüzdeki günlerde Bucaspor gibi mali bunalıma gireceğini ve prestij kaybına uğrayacağını düşünüyorum! Her şey ortada ve nettir, Türk futbolu zemzem suyuyla yıkansa dahi, bu bakış açısı ve yaklaşım örnekleri ile asla arınmayacaktır.