Kermes, 9 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 12.00-17.30 arasında Villa Levante’de gerçekleşecek. Açılış, saat 12.00’de başlayacak ve ardından saat 12.15-12.30 arasında müzik dinletisi sunulacak. Saat 12.30'dan itibaren ise Çağdaş Yaşamlı gönüllülerin hazırladığı tekstil ürünleri ve yiyecekler konuklara sunulacak.

Kermesin Amacı

ÇYDD İzmir İktisadi İşletmesi, bu kermesi sadece eğitim projelerine katkı sağlamakla kalmayıp aynı zamanda toplumsal farkındalığı artırmayı hedefliyor. Gönül Kaya, derneğin doğa ve çevre koruma faaliyetlerine de destek verdiklerini belirtiyor. Kaya, kermesin aşırı üretim ve tüketim karşıtı bir duruş olduğunu vurgulayarak, dostlar için hazırlanan nitelikli giysilerin ve yaşanabilir bir gelecek için yapılan bu buluşmanın toplum ile ÇYDD arasındaki dayanışmayı güçlendireceğine dikkat çekiyor.

Cemil Tugay Samsun'da! Cemil Tugay Samsun'da!

Bahar Kermesi

Gönül Kaya'dan Çağrı

ÇYDD İzmir İktisadi İşletmesi Yönetim Kurulu adına konuşan Gönül Kaya, Bahara Merhaba Kermesi'nin, Cumhuriyet'in ikinci yüzyılında çağdaş yaşamı desteklemeye yönelik bir buluşma olduğunu ifade ediyor. Kaya, kermese tüm dostları beklediklerini ve çağdaş bir yaşam için bir araya gelmeye davet ediyor.

Bu etkinlik, hem eğitim projelerine destek olmayı hem de çevresel farkındalığı artırmayı amaçlıyor.

Editör: Egemen Sayın