İşte, Musk'un bir günlük rutini :

Sabahın erken saatlerinde donut tercih ediyor

Elonkahvaltı

Günün ilk saatlerinde gözlerini açan Musk, sabah uyandığında telefonuna hemen göz atıyor. Ardından, sabah kahvaltısında göbekli polislerin favorisi olan donutu tercih ediyor. Ancak, sağlıklı bir kahvaltı gibi görünmese de tamamını yemediği belirtiliyor.

İşe giderken otonom araçlar arasında seçim yapıyor

Ekran Görüntüsü 2024 05 06 161854

İşe gitmek için arabasını seçerken, otonom olmayan bir Cybertruck ile otonom sürüş teknolojisi olan Tesla Model S arasında tercih yapıyor. Musk, kararsızlığını iş ve öncelik durumlarına bağlı olarak yaşarken, iş gezilerinde de şirketler arasında mekik dokuyor.

Hayatının büyük bir kısmını çalışarak geçiriyor

Elonmusk1

52 yaşındaki CEO, iş yoğunluğu nedeniyle günün büyük bir kısmını çalışarak geçiriyor. İş dava meseleleri, toplantılar veya etkinliklere katılımla dolu olabiliyor. Ancak, hafta sonları genellikle kendine ayırarak, spor yapmaya ve çocuklarıyla vakit geçirmeye çalışıyor.

Günde 6 saat uyuyor

Ekran Görüntüsü 2024 05 06 162528

Usta sanatçı yıllar sonra sahneye döndü! Usta sanatçı yıllar sonra sahneye döndü!

Uykusuzlukla başa çıkmak için gençken yaşadığı zorluklardan sonra, Musk günde en az 6 saat uyumaya özen gösteriyor. Ancak, bazen şirketlerinde uyumak zorunda kalabiliyor. Spor yapmayı sevse de, ağırlık çalışmalarından genellikle kaçınıyor ve sporu çocuklarıyla oynamakla dengelemeye çalışıyor.

Kaynak: Haber Merkezi