Ünlü sanatçı 40 yıldır eşiyle ayrı uyuyor! Ünlü sanatçı 40 yıldır eşiyle ayrı uyuyor!

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat, kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, çifte "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi", "Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "Vergi kanununa muhalefet" suçlamalarıyla soruşturma başlattı. 

Polat çifti ve diğer şüpheliler 5 Kasım'da tutuklanarak cezaevine gönderildi. Geçtiğimiz günlerde Dilan Polat'ın kesici aletle kendini yaraladığı iddia edilmesi üzerine, Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Polat'ın avukatı, müvekkilinin sağlık sorunları nedeniyle cezaevinde kalmasının uygun olmadığını belirterek tahliye talebinde bulundu.

Yaklaşık altı aydır cezaevinde bulunan Dilan ve Engin Polat için aylık tutukluluk incelemesi yapıldı. İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği, tüm şüphelilerin tutukluluğunun devamına karar verdi. Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek sağlık raporu beklenirken, Dilan ve Engin Polat'ın tutukluluk halleri sürecek. 

Hakimlik, sağlık sorunlarına rağmen Polat çiftinin tutukluluğunun devam etmesine karar vererek, soruşturmanın seyrini izlemeye devam ediyor. Soruşturmanın sonucunu ve Adli Tıp raporunun getireceği olası gelişmeleri merakla bekliyoruz.

Kaynak: Haber Merkezi