Ünlü Türk rapçi peş peşe kaza yaptı! Ünlü Türk rapçi peş peşe kaza yaptı!

Gözyaşlarına hakim olamayan Candan, basına yaptığı açıklamalarda yaşadığı zorlu süreci dile getirdi.

Nişantaşı'nda görüntülenen Nihal Candan, sağlık sorunları nedeniyle cezaevinden tahliye edildikten sonra basının karşısına çıktı. Ancak, dışarıda görüntülenmek istemeyen Candan, tanınmamak için şapka ve gözlük takmayı tercih etti.

Anksiyete baskısı

Suçlamalarla ilgili olarak hapsedilmesi istenen Candan, yaşadığı anksiyete ve kamuoyunun baskısı altında olduğunu ifade etti. Özellikle sosyal medyada yapılan yorumlar üzerindeki baskıyı artırırken, Candan, "Açıklama yaptıkça daha çok üstüme düşünülüyor. İnşallah bir an önce biter ve suçsuz olduğumuz kanıtlanır" şeklinde konuştu.

"Ekstra param yok"

Candan, suçlamalara ilişkin olarak da, "Kimseyi dolandırmadım. Çevremde çok zengin var. Yaptığım reklam yok. Ekstra param yok. Neden bu suçla yargılandım ve bu konu içerisinde olduğumla ilgili fikrim yok" diyerek savunma yaptı. Ancak, bu sözlerin ardından duygusal bir çöküş yaşayarak gözyaşlarına boğuldu.

Sosyal medya yorumlarına korkuyla yaklaşan Candan, "Her şeyden korkmuş durumdayım... Bundan sonra cezaevine girince cesedimi koyabilirler. 27 yaşındayım, yeni evlendim ve avukatlık yapmayı beklerken, başıma bunlar geldi. Söylenecek bir şey yok. Konu yargı. Artık iyi haberler almayı bekliyorum. Olmayan bir suçu kanıtlamak mantıksız geliyor" şeklinde duygularını ifade etti.

Editör: Sedef Didem Ezme