İkonik kırmızı toprakta, büyük bir delik açan bir yılanın çabaları izleyenleri şaşkına çevirdi.

Gün Batımı Anı Kaydedildi

Darren adındaki bir adam, bu ilginç sahneyi perşembe günü sosyal medyada paylaştı. Videonun altında, "Sanırım şu tarla farelerinden birini bulmaya çalışıyor. Kokusunu alabiliyor gibi görünüyor, giderek daha da derinlere iniyor" ifadeleri yer alıyor. Bir diğer izleyici ise, "Zehirli bir yılanın böyle bir delik açmak için kafasını kullandığını gösteren bir video gördüğümü hatırlamıyorum" yorumunu yaptı.

Gazze Şeridi'ndeki çatışmada 5 İsrail askeri birbirini vurdu Gazze Şeridi'ndeki çatışmada 5 İsrail askeri birbirini vurdu

Yılanın İlginç Davranışı

Görüntüleri inceleyen Queensland Müzesi Herpetoloji Koleksiyon Müdürü Dr. Andrew Amey, yılanın muhtemelen Batı Kahverengi Yılanı olduğunu belirtti. Ancak, genel olarak yılanların iyi kazıcılar olmadığını söyleyerek, bu davranışın nadir olduğunu vurguladı. Uzmanlar, yılanın muhtemelen bir yuva içindeki kemirgeni savunmaya çalıştığını düşünüyor.

Bilim İnsanları Yorumluyor

Sürüngen uzmanı Dr. Glenn Shea, bu tür davranışların daha önce birkaç kez gözlemlendiğini söylerken, Profesör Rick Shine ise çoğu yılan türünün yaşamını yeraltında geçirdiğini ve bu davranışın doğal bir avlanma taktiği olabileceğini belirtti.

Editör: Nurican ALBAYRAK