Vatandaşlar 5-17 yaş çocuk-genç, kadın-erkek olmak üzere 3 ayrı grupta konusunda uzman eğiticiler eşliğinde yüzme öğrenmeye başladı. Bayraklı Belediyesi'nin açtığı yüzme kursuna şimdiye kadar 400'ün üzerinde çocuk ve genç kayıt yaptırdı. Okullar kapanır kapanmaz havuz başında derslere başlayan çocukların heyecanı gözlerinden okundu.

Çocuk ve gençlere yüzme dersi veren Bayraklı Belediyesi, yüzme bilmeyen yetişkin vatandaşları da unutmadı. 3 saat sürecek seansta kadınlar cumartesi ve pazar günleri 10.00 -13.00 saatleri arasında, erkekler de hafta sonu 13.45-16.45 saatleri arasında havuzda konusunda uzman öğretmenlerden yüzme dersi alabilecek.

Her yaşa uygun

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, 'Bayraklı'da yüzme bilmeyen kalmayacak' sloganıyla yola çıktıklarını hatırlatarak, 'Kursumuza oldukça yoğun bir katılım oldu. Çocuklarımız burada öğretmenler nezaretinde yüzmeyi öğreniyor. Yetişkinler ve engelli kardeşlerimiz için de programlarımız var. Belediye olarak her yaştan vatandaşımıza dokunuyoruz. Olumlu geri dönüşler almak bizi mutlu ediyor' dedi.

Editör: Haber Merkezi