Fuar Atlas Pavyonu'nda düzenlenen organizasyonun açılışında, Bitlisli konuklarla yakından ilgilenen Kürüm, Karabağlar Belediyesi'nin standını da ziyaret etti.
19-22 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek "Bitlis Tanıtım Günleri" organizasyonuna katkıda bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten Kürüm, kendisinin de Bitlisli olması nedeniyle kendisini ev sahibi gibi hissettiğini söyledi. Açılışa katılan Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın ve Bitlis ilçelerinin konuk belediye başkanları ile yakından ilgilenen Kürüm, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz ve Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır ile birlikte Ahlat Belediyesi'nin standını ziyaret etti, yöresel yemeklerinin tadına baktı.

Bitlis Tanıtım Günleri'nde yer alan Karabağlar Beledeyisi'nin standını da ziyaret eden fuarın konukları ile birlikte ziyaret eden Kürüm, ilçede yaptıkları hizmet ve projelerle ilgili bilgi verdi. Kürüm, standta satışa sunulan semt merkezlerinde açılan kurslara katılan kadınların el emeği göz nuru ürünlerin tanıtımını yaptı. Kürüm, "Bitlis Günleri, çok sayıda hemşerimizi bir araya getirecek. İzmirliler'in de Bitlis Tanıtım Günleri'ne yoğun ilgi gösterecektir. Bu organizasyon ile belediyemiz, hizmetlerimiz ve projelerimizin de tanıtımını yapacağız" dedi.
Editör: Haber Merkezi