Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan’ın uğurladığı muhtarlar, yoğun geçen bir yılın yorgunluğunu şifalı sularda attıklarını ve termal suyun tadını çıkardıklarını belirterek, “ Başkanımız ile bir yıl boyunca dirsek teması ile vatandaşlara hizmet götürüyoruz. Adeta 7/24 yoğun bir tempo ile çalışıyoruz. Başkanımız Dr.Hakan Tartan’ın düzenlediği gezi bize ilaç gibi geldi, çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
      
Şifalı sularıyla ünlü Güre beldesinde bir gece konaklayan muhtarlar, eşleri ve çocukları kendileri için düzenlenen gecede saatlerce oynayıp stres attı.  Oksijen cenneti Kaz Dağları’nda doğanın, yeşilin, şifalı termal suların tadının çıkaran muhtarlar için doğal ve tarihi yerler için de gezi düzenlendi. Kaz dağlarının eteklerinde yer alan ve yerleşimi antik çağlara kadar uzandığı bilinen ilk Rum köyü Adatepe ve Yeşilyurt köylerini ziyaret  Konaklı muhtarlar keyifli saatler geçirdi.
       
Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan yerel hizmetlerin yürütülmesinde muhtarlara çok büyük görevler düştüğünü belirterek,” Az da olsa böyle gezilerle onları bir nebze olsun  rahatlatabiliyorsak bu bizi çok mutlu eder” dedi.
Editör: Haber Merkezi