Ömer Eşki, ADD Bornova Şubesi Gençlik Kolları ile Dramalılar Köşkü Kent Arşivi ve Müzesi’nde Buluştu Ömer Eşki, ADD Bornova Şubesi Gençlik Kolları ile Dramalılar Köşkü Kent Arşivi ve Müzesi’nde Buluştu

Geçtiğimiz ay hizmete açılan bu tesiste, çocuklar için çeşitli atölyeler ve aktiviteler bulunuyor. Aileler, çocuklarının eğlenirken öğrendiği bu oyun köyünü büyük bir ilgiyle karşıladı.

Bayram tatili boyunca 50 binin üzerinde ziyaretçi ağırlayan Menemen Belediyesi Çocuk Oyun Köyü, sadece İzmir'in ilçelerinden değil, Türkiye'nin dört bir yanından ve hatta yurt dışından bile misafirlerini ağırladı. Çocuklar için eğlenceli ve öğretici bir ortam sunan oyun köyü, ailelerden de tam not aldı. Bu yoğun ilgi, Menemenli esnafı da memnun etti.

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, çocuk oyun köyüne gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirerek, bu ilginin sadece bir başlangıç olduğunu ifade etti. Pehlivan, gelecekte bölgenin en büyük turistik cazibe merkezlerinden biri olacaklarını ve Menemen'in gelişimine katkı sağlayacaklarını belirtti. Yapılacak yeni projelerle Menemen'in turizmde öncü bir ilçe haline geleceğini vurgulayan Pehlivan, Menemen'in bugün İzmir'in her köşesinde konuşulan bir ilçe olduğunu ve gelecekte Türkiye'nin örnek gösterilen bir ilçesi olacağını ifade etti.

Editör: Haber Ekspres