Merkezefendi Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen "Time to Act Green" projesi kapsamında, İspanya, İtalya ve Hırvatistan'dan gelen yaklaşık 35 öğrenci, Merkezefendi'nin önemli tesislerinden biri olan Pet Kafe ve Mama Üretim Tesisini ziyaret etti.

Merkezefendi̇ Beledi̇yesi̇ 3 Ülkeden Gelen Öğrenci̇leri̇ Ağirladi (1)

Hilmi Özcan Anadolu Lisesi'nin Erasmus+ projesi kapsamında organize edilen bu projede, öğrenciler sokak hayvanları için üretilen mamaların nasıl yapıldığını, hangi işlemlerden geçtiğini ve dağıtım aşamalarını öğrendi.

Ziyaret sırasında öğrenciere, doğa koruma, sürdürülebilir atık yönetimi, gıda ve enerji tüketimi gibi konularda da bilinçlendirme çalışmaları yapıldı.

Elektrik faturalarında devrim | Akıllı sayaçlar hayatımıza giriyor! Elektrik faturalarında devrim | Akıllı sayaçlar hayatımıza giriyor!

Programın sonunda Pet Kafe ve Mama Üretim Tesisi önünde hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, bu unutulmaz deneyimden oldukça keyif aldılar.

Merkezefendi Belediyesi, bu tür projelerle gelecek nesillerin çevre bilincini geliştirmeye ve hayvan sevgisini artırmaya katkıda bulunmaya devam ediyor.

Editör: Emir Çetintaş