Taksicilerden UKOME kararına sert tepki: Bu maliyetlerle çalışamayız! Taksicilerden UKOME kararına sert tepki: Bu maliyetlerle çalışamayız!

Tarihi öneme sahip TCG Karpaz, TCG Gökova ve TCG Nusret Müze Gemileri, bayram dolayısıyla ziyarete açıldı. Vatandaşlar, hem gemileri yakından görme fırsatı buluyor hem de denizcilik tarihine yolculuk yapıyor.

Çanakkale Zaferi'nin kahramanı TCG Nusret de ziyaretçilerini ağırlıyor

Çanakkale Deniz Savaşı'nda büyük rol oynayan Nusret Mayın Gemisi'nin anısını yaşatmak için 2011 yılında aslına uygun olarak yapılan TCG Nusret Gemisi, İskenderun'da vatandaşlarla buluştu. Ziyaretçiler, gemi hakkında görevlilerden bilgi alırken, tarihi anları fotoğraflayarak ölümsüzleştiriyor.

TCG Gökova İskenderun Körfezi'nde ziyaretçilerini bekliyor

İskenderun Körfezi'nde demirleyen TCG Gökova da 19 Mayıs coşkusuna ortak oluyor. Gezi tekneleriyle gemiye ulaşan ziyaretçiler, hem gemiyi geziyor hem de görevlilerden TCG Gökova'nın tarihi ve özellikleri hakkında bilgi alıyor.

Müze gemileri ziyaret saatleri

Tarihi müze gemileri, yarın da (19 Mayıs) 10.00-17.00 saatleri arasında İskenderun'da ziyaret edilebilecek. Denizcilik tarihine ilgi duyanlar ve 19 Mayıs coşkusunu farklı bir şekilde yaşamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat!

Kaynak: Haber Merkezi