Karşıyaka'nın borcu 647 milyon 260 bin TL olarak açıklandı
Karşıyaka'nın borcu 647 milyon 260 bin TL olarak açıklandı
İçeriği Görüntüle

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Nazillispor, deplasmanda 68 Aksarayspor’a 2-0 mağlup olarak sezon başındaki kötü gidişatını sürdürdü. Oynadığı 5 maçtan da puan alamayan siyah-beyazlılar, taraftarını ve camiasını endişeye sevk etti.

Geçen hafta Teknik Direktör Özkan Kılıç ile yollarını ayıran ve Aksaray deplasmanında yeni bir başlangıç yapmayı hedefleyen Nazillispor, aradığı çıkışı yine bulamadı. Sezona Giresunspor’a 1-0 yenilerek başlayan Ege ekibi, ardından Vanspor’a 3-0, Elazığspor’a 3-1 ve Menemen FK’ya 4-1 mağlup olmuştu. Son olarak Aksaray’da aldığı mağlubiyetle galibiyet hasretini sürdüren Nazillispor, ligde puanla tanışamayan 4 takımdan biri oldu.

Nazillispor, oynadığı 5 maçta kalesinde 11 gol görüp sadece 2 gol atarak eksi 11 averaja sahip. Sezonun başı olmasına rağmen bu performans, kulüp içinde ve taraftarlar arasında ciddi endişelere yol açtı.

Kaynak: DHA